Termékek

Gyártók

RC robbanómotor beállítása

Rólunk és az RC modellezésről

Az RC Modellezés szerelem .. csak szerelem és szerelem ahogy egy vicc mondja. De ha az embert egyszer megfertőzte onnantól már egy életre szól, felfüggeszteni ideiglenesen lehet de véglegesen abbahagyni már soha. A modellezésnek rengeteg ága van, csapatunk tagjait az elmúlt 30 éveben fertőzte meg az (RC) a távirányítós modellezés ága. Ami annyira súlyos lett, hogy végül 10 évvel
ezelőtt megnyitottuk a saját üzletünket, hogy tovább adhassuk ezt a nagyszerű kreativitást, kézügyességet fejlesztő hobbit a következő generációknak is. Hogy a „szerelem„ ne okozzon gondot szervizünkben a kollégák segítenek a szerelésben, javításban, építésben de ha csak egy forrasztásról van szó akkor is kereshet minket bátran.

2016-ban nagy változás következett be a régi cégből kiválva (Sylka Modellsport), megújulva immáron SG Modellsport néven várjuk a modellezés szerelmeseit a megszokott Dózsa György úti üzletünkben  sok  újdonsággal  és  a  már megszokott árukészlettel és kollégákkal.
A SYLMAX Kft. kizárólagos  hazai  forgalmazója a  kiváló minőségű NITROLUX hobby és verseny üzemanyagoknak és a szintén felső kategóriát képviselő ULTIMATE Racing, Hobbywing, Q-World, RW Racing és RGF Tuning termékeknek.

Üdvözlettel: SG Modellspott Team - SYLMAX Group


  
 


SG Modellsport üzlet, szerviz, kapcsolat, elérhetőség
SG Modell házhozszállitás
Nitrolux a bajnokok üzemanyaga!